For at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens som kunde på et autoriseret Citroën-værksted, tilbyder vi dig et VideoCheck.

Med et VideoCheck visualiserer og forklarer vores specialuddannede Citroën-tekniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for. Det giver dig overblik over bilens tilstand og bedre forståelse for de ting, som bør serviceres eller udbedres.

FORLØBET VED ET CITROËN VIDEOCHECK

Sådan fungerer VideoCheck:

  • Når du din bil er kommet på liften, optager teknikeren en video af de dele, der trænger til service eller reparation og forklarer samtidig, hvorfor det er nødvendigt.
  • Du modtager en SMS eller mail med et link, hvor du kan se teknikerens gennemgang af din bil. Videoen ledsages af et prisoverslag på anbefalet service og eventuelle reparationer.
  • I ro og mag kan du vurdere tilbuddet og sende os din accept eller evt. ændringsforslag.
  • Teknikeren modtager din tilbagemelding og udfører arbejdet nøjagtig ifølge dine ønsker.
  • Ved afhentning af bilen gennemgår vi fakturaen for at sikre sammenhæng mellem dine ønsker og vores arbejde.

FORDELENE VED ET CITROËN VIDEOCHECK

Med et VideoCheck følger en række fordele:

  • Billeder kan sige mere end 1000 ord, og Citroën VideoCheck dokumenterer din bils tilstand, så du med egne øjne kan se og vurdere den service eller reparation, som vi anbefaler.
  • VideoCheck giver dig sikkerhed for, at servicearbejdet udføres nøjagtig efter dine ønsker og forventninger.
  • Din bil er i hænderne på en veluddannet mærketekniker, som kender din Citroën ned til mindste skrue og udelukkende bruger originale reservedele.
  • VideoCheck er et effektivt værktøj til at sikre, at vi matcher dine ønsker og forventninger, så du kører hjem som en tilfreds kunde.

ØNSKER DU ET VIDEOCHECK PÅ DIN BIL?

Book en værkstedsaftale og skriv i besked at du ønsker et VideoCheck inden service / reparation.

Værksted

Vi er autoriseret Citroën værksted, vores mekaniker er specialuddannet og bliver løbende skolet indenfor de nye teknologier som Citroën udvikler.

Værkstedsafdelingen er meget alsidig og vi kan servicer alle biler uanset mærke. Hvis du er i tvivl om vi kan reparere din bil, så kontakt os. – Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Vi sætter en ære i kundetilfredshed, og vil derfor gøre hvad vi kan for at du får en god oplevelse når du har din bil på vores værksted.

Med venlig hilsen

Værkstedsteamet hos Autonova.

 

 

Send værkstedsforespørgsel

Ønsker du en lejebil. Pris personbil kr. 199,- varevogn kr. 299,-

12 + 10 =