Pava undervognsbehandling

Vi hjælper dig med at alt omkring undervognsbehandling

Værksted og service

Læs mere om vores værksted og bestil din næste værkstedstid direkte fra vores hjemmeside.

Effektiv undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

PAVA har siden 1974 undervognsbehandlet biler med de bedste produkter mod rust. Den store erfaring og vores viden gør, at du får den bedste undervognsbehandling hos os. PAVA gør det nemt at finde den rustbeskyttelse og behandling, der passer bedst til din bil og dens behov. Vi tilbyder PAVA specialbehandling, en PAVA kompletbehandling eller en PAVA vedligeholdelsesbehandling.

Vi rådgiver og hjælper dig gerne til at få det bedste resultat i kampen mod rust.

Undervognsbehandlinger hos PAVA

El- og hybridbiler skal også rustbeskyttes

Det barske danske klima er hårdt ved din bil – ligegyldigt om det er en elbil, hybridbil, benzin eller dieselbil.

Har du en elbil eller en hybridbil er karosseriet, hjulførende dele, bremserør og undervognsdele lige så udsatte i det omskiftelige danske klima, som på benzin- og dieselbiler. Derfor skal din elbil og hybridbil også rustbeskyttes. Hos dit lokale PAVA Center sørger vi for, at din elbil eller hybridbil bliver rustbeskyttet med samme kvalitet som alle andre biler. Vi udvikler selv specielle sprøjteskemaer for de enkelte modeller på markedet – så du også her får den originale PAVA undervognsbehandling.

 

Beskyt din elbil eller hybridbil med en PAVA rustbeskyttelse

Autonova tilbyder at hjælpe dig med at få din bil undervognsbehandlet og booke tid hos Pava. Du aflever din bil hos os, hvis du har bestilt en lejebil står den klar når du aflever din bil.

Vi sørger for at din bil bliver kørt til Pava og efterfølgende hentet. Når du henter bilen hos os, har vi samtidig regningen klar på det aftalte beløb.