Autonova, Citroën Helsingør har ekstraordinær kampagne på topmodellen, Citroën C5 Aircross PHEV SKYLINE.

Vi tilbyder ved levering inden 31.12.2021 et sæt vinterhjul på 18″ Alu-fælge med Michelin dæk, til en værdi af kr. 14.000,- med i handlen ved køb af Citroën C5 Aircross Skyline.

Prisen som vi kender i dag på C5 Skyline holder indtil 31.12.2021. Afgiften vil stige i 2022, derfor SKAL bilen registreres og leveres i 2021.

Pris indtil 31.12.21 KUN 379.990,- INKL. PANORAMASOLTAG

FREMHÆVET UDSTYR:

  • Nappa dellæderkabine m. Advanced Comfort Seats®
  • Adaptiv fartpilot
  • Parkeringsassistent m. håndfri betjening
  • Elektrisk bagklap m. håndfri betjening
  • El-justerbart førersæde
  • 19″ alufælge
  • Nøglefri adgang & start
  • Bakkamera m. 180o Top Rear Vision

SUV C5 Aircross plug-in hybrid har netop beriget det i forvejen populære Citroën Advanced Comfort® program takket være de mange fordele der er forbundet med elmotoren: Støjsvag kørsel, flydende kørsel, øjeblikkelig ydeevne og en lav CO2-emissioner på kun 32 g/km.

SUV C5 Aircross plug-in hybrid kommer selvfølgelig også med det prestigefyldte affjedringssystem der i årevis har kendetegnet Citroën: Progressiv Hydraulisk Affjedring®. Affjedringssystemet forudser ujævnheder på vejen og tilpasser automatisk bilens affjedring så du følelsen af at flyve hen over vejen, samtidig med at karrosseriets stand og en exceptionel dynamik bevares. Derudover er Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid udstyret med en multilink bagaksel, der sikrer en enestående retningsstabilitet.

SUV C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med brugervenlige teknologier som er med til at gøre dine køreture mere afslappende og forsyne dig med den optimale kørekomfort – herunder Apple Carplay*, Nøglefri adgang & start, Adaptiv fartpilot m. stopfunktion** og et 3D Navigationssystem som udover at vise fareonder og trafik i realtid også viser områder med ladestandere, samt bilens aktionsradius med fuld elektrisk funktion i forhold til batteriets ladetilstand.

Salgsteamet Aleksa og Alexander står til rådighed for at hjælpe dig, vores demo bil er klar til testkørsel.

Vi giver altid gode indbytningspriser på byttebiler, uanset mærke & alder, samt

et konkurrence dygtigt finansieringstilbud på et Grønt billån til din nye bil.

Aleksa:        aj@autonova.dk telf.: 49 25 22 21

Alexander: als@autonova.dk telf.: 22 61 73 66

Bestil prøvetur her !