Vi kan med glæde præsentere en ny medarbejder til vores salgsafdeling i Helsingør.

Alexander Lind Schuldt er ansat pr. 2. august som salgschef i vores Citroën hus i Helsingør. 

Alexander er et kendt ansigt i Helsingør, hvor han tidligere har været ansat hos Falken & Co. / Bilhuset Elmer som Brand Manager for KIA i 5 år, samt det seneste års tid som salgsleder for Toyota i Nærum hos Djarlo Automobiler. Nu han er tilbage i hjembyen Helsingør– og vi er glade for at byde ham velkommen. Privat er Alexander 31 år, bor i Helsingør med sin kæreste Henriette og sammen har de 2 drenge, Victor & William. 
Alexander og Aleksa skal fortsætte den gode udvikling på salg af Citroën personbiler, som Autonova / Citroën Helsingør har skabt i 2020. Vi er en af de førende bilmærker, og vil fortsætte den gode service overfor såvel nye som gamle kunder. Hertil vil vi bestræbe os på at være så let tilgængelige for vores kunder som muligt, vores hjemmeside Autonova.dk vil altid være opdateret med nye samt brugte Citroën biler. Derudover, vil vi på de forskellige sociale medier fremvise samt promovere det brede modelprogram Citroën, vi sidder klar til at besvare henvendelser, og lave videofremvisninger hvis dette ønskes.  
Per Falken vil fortsætte i salgsafdelingen, og have det overordnet ansvar for salget, og samtidig arbejder videre med erhvervskunder på person- og varebiler. 
Holdet er sat, vi puster vind i sejlene og glæder os til at levere en masse Citroën biler. 
Vi glæder os til at se dig i vores forretning i Helsingør. 
De bedste hilsner 
Salgsteamet 
Alexander, Aleksa og Per Falken